+ 359 (0) 89 3 003 533
+ 359 (0) 88 5 808 406

Понеделник - Събота: 09:00 - 19:00

Доставки и плащания

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди или Еконт. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Цената за доставка се поема от клиента.

technocity.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, technocity.bg ще информира клиента за тази ситуация.

technocity.bg ще опакова подобаващо продуктите и услугите и ще осигури предаването на придружаващите го документи. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

ПЛАЩАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКА

1. С наложен платеж. Стоката се заплаща на куриера.
2. Чрез превод на сумата на следната банкова сметка (спестява се значителна сума от наложения платеж):

ИМЕ: ТЕХНОСИТИ ЕООД
IBAN: BG69UNCR70001522089654
BIC: UNCRBGSF
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК